interactieve installaties

Het is lastig om op het internet iets te laten zien van onze interactieve installaties. Per definitie ontbreekt de omgeving waarin ze staan, en de interactiviteit. Kom dus langs als ze ergens te zien zijn.

De werken zijn geen spelletjes: er zijn geen punten te scoren, er is geen doel, er zijn geen winnaars of verliezers. Het gaat om de ervaring, de beleving. Soms verzinnen toeschouwers zelf een spel of een doel. Dat is veel leuker dan wanneer wij ze zou sturen.

Vaak verloopt de interactie met het systeem via een video camera, die aan een computer gekoppeld is. Soms is een webcam genoeg, maar er zijn ook installaties die werken met een full HD camera. Dit als een installatie een beter beeld, hogere framerate, grotere nauwkeurigheid, of zoom-mogelijkheden vraagt.

Onze installaties en projecten zijn bij verschillende gelegenheden te zien. Zo is o.a. Crowd te zien geweest op het Amsterdam Light Festival, Face Shift in het Kröller Müller museum en Marbling bij het Jeugdfilmfestival. Met Marbling hebben we bovendien de 2e prijs gewonnen bij de BLOOOM Award 2012 in Keulen. 

Kijk bij "wat wanneer waar" waar we te zien zijn geweest en waar we binnenkort exposeren.

Wij maken vrij werk waar wij mee exposeren in galeries en musea, op kunstmanifestaties en op lichtfestivals. Zowel in het binnen- als in het buitenland. Maar wij werken voor bedrijven en particulieren ook in opdracht.

Wil je meer weten, kijk dan rustig deze website door, of neem contact met ons op.